Soms is er een beetje hulp nodig om het leven net wat prettiger te maken...

Wilt u ook zo graag weer eens, net als vroeger, naar het museum, het terras, stukje wandelen, even winkels kijken en wilt u niet altijd terugvallen op uw kinderen?

 

Vond u fietsen altijd zo leuk en is dat niet meer mogelijk alleen, heeft u moete om uw maaltijden te verzorgen en zou u het prettig vinden om samen te koken en te eten?                                                                                                                       

 

Maar ook gewoon even uw zorgen delen of iets leuks vertellen,samen door een fotoalbum bladeren en ons meenemen in uw herinneringen behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Wij zoeken samen met u naar waar u gelukkig van wordt.Wat vroeger voor u heel vanzelfsprekend was om te doen en nu niet meer zo makkelijk gaat.

Soms is er een beetje hulp nodig om het leven net wat prettiger te maken.

 

 

mantelzorgtaken...

 

 Of is de situatie heel anders en bent u mantelzorger voor uw ouders of familielid en heeft u steeds het gevoel te kort te schieten in de aandacht en zorg die u kunt geven?

 

Als er door al dat zorgen weinig tijd over blijft om gewoon zoon of dochter te kunnen zijn dan kunnen wij samen kijken op welke manier wij u kunnen helpen of ondersteunen in uw mantelzorgtaken.